Bozok Üniversitesi

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından 23 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında "Yabancı/İkinci Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı" düzenlenecektir. Program kapsamında yabancı ya da ikinci dil olarak Türkçe öğretiminde; temel ilkeler ve tarihi bilgiler, kullanılan programlar, beceri temelli dil öğretimi ve materyal tasarımı, teknoloji tabanlı dil öğretim yöntemleri, kültürlerarası yaklaşım, ölçme ve değerlendirme, pedagojik yeterlikler, çocuklara dil öğretimi ve drama konularında eğitimler verilecektir.

Sertifika programına Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar ile ilgili bölümlerin öğrencileri başvurabilecektir.

Programa katılım ücreti 1.000 TL olup eğitim öncesinde tek seferde alınacaktır.

Başvuru Sayfası: https://forms.gle/fAobNTvTPnv4HhiH9

18.04.2022 16:06